Inhoud & aanbod

Vind de cursus die bij je past

Stavoor heeft een ruim aanbod Pensioen in Zicht cursussen. De specifieke combinatie van inhoud, accommodatie en omgeving maakt elke cursus uniek. Onze cursussen worden op 8 locaties gegeven. Daarnaast is het mogelijk om een online cursus te volgen.

Online voorlichting

We bieden regelmatig een voorlichtingsbijeenkomst Pensioen in Zicht aan in de vorm van een webinar

Vrijdag 5 juli 2024
11.00 – 12.00 uur

Meer informatie en aanmelden

Weet je al welke cursus je het meest aanspreekt? Gebruik dan het filter hieronder om jouw voorkeur te selecteren:

1 - 6 van 21

3-daagse cursus

In onze 3-daagse cursussen komen de belangrijkste vragen over afscheid nemen van betaalde arbeid en veranderingen in de nieuwe toekomst aan bod. Er is minimaal één dagdeel een excursie of natuurwandeling.

3-daagse voor singles

Als single kun je kiezen voor een single-cursus op Erfgoed Bossem of Hotel de Sprenck. Je bent als single uiteraard ook van harte welkom bij onze andere cursussen.

5-daagse cursus

De 5-daagse cursus biedt veel ruimte voor informatie, bezinning en uitwisseling over levenservaringen, gezondheid, inspiratie en toekomstplannen.

Online cursus

Wil je goed afscheid nemen van je werk, maar liever niet ‘live’ in een groep? Dan is de online cursus Pensioen in Zicht een waardevol alternatief. Gewoon vanuit huis in gesprek met generatiegenoten over deze belangrijke verandering in je leven.

Wil je meer weten over ons cursusaanbod?

Lees hier verder

Jouw toekomst

Aanbod 2024

Download onze gratis brochure met het aanbod van 2024

Download
Wij zijn onderdeel van de LB Groep, een familie van bedrijven