Ons team

Miranda de Vries

Senior trainer/adviseur, teamcoördinator

Afgestudeerd als Cultureel Antropoloog en toegepast psycholoog en geïnteresseerd in mensen in hun werk en leven. Met Pensioen gaan is een hele stap in de levenslijn. Ik vind het een eer om de transitie van mensen bij het stoppen met werken te mogen en kunnen begeleiden. Ik ben geïnspireerd door verhalen van mensen en de wijsheid uit bijvoorbeeld de Blue Zones in relatie tot het ouder worden.

Astrid Kraal

Senior trainer/adviseur

Met veel plezier werk ik als trainer bij Stavoor op het terrein van Pensioen in Zicht en Vitaliteit. Gedurende mijn werk voor bibliotheken en bij de gemeentelijke overheid heb ik veel mensen begeleid op het brede terrein van vitaliteit en pensioen. Mijn achtergrond als verandermanager gaf daarvoor een prima basis maar in de praktijk leer je uiteindelijk het meest! Met een groep aan de slag op een kruispunt in hun leven. Ik kan me geen mooier vak voorstellen!

Frans Hoeke

Senior trainer/adviseur

Ooit begonnen als leerling landmeter, de politieschool en vervolgens ben ik in het jongerenwerk beland. Na diverse opleidingen, waaronder de trainingsacademie ben ik me de laatste jaren gaan specialiseren in de seniore medewerker en de transitie naar de nieuwe levensfase. Ik inspireer graag deelnemers om nieuwsgierig te worden naar hun eigen kijk op de nieuwe levensfase.

Josee Hoogenboom

Senior trainer/adviseur

Voorheen was ik werkzaam in de hulpverlening en ben nu zo’n 15 jaar als trainer aan het werk. Een prachtig vak! Sinds 2022 ben ik werkzaam voor Stavoor. De ontmoetingen, de levenslessen, het delen van ervaringen en het faciliteren van gesprekken over belangrijke thema’s rondom pensionering zijn waardevolle inspiratiebronnen in het begeleiden van onze cursussen.

Cessy Paardekooper

Trainer/coach

Als trainer Pensioen in Zicht wil ik graag mee ‘op reis’ naar de invulling van de volgende levensfase. Mijn expertise ligt op het vlak van vitaliteit. Samen kijken naar de kansen en keuzes, waarbij schipperen en laveren onderdeel zijn van dit proces in de training. Het gaat over verbinden, bewustwording, keuzes maken en betekenis geven. Positiviteit en dankbaarheid is mijn motto.

John van Wanroij

trainer

Naast Pensioen in Zicht verzorg ik trainingen Medezeggenschap. Tijdens mijn opleiding en carrière stond “de mens in de organisatie” altijd centraal. Sinds een aantal jaren ben ik ook geïnteresseerd in de mens die met pensioen gaat en de organisatie juist weer verlaten. Pensioen is een nieuwe prachtige levensfase waar je in grote mate zelf (met je partner) de regie over gaat voeren. Ik stimuleer deelnemers om bewust stilstaan te staan bij levensvragen zoals: Hoe geef ik een mooie invulling aan mijn vrije tijd? Wat zijn mijn wensen en die van mijn partner? Hoe blijf ik actief en in verbinding met mensen om me heen?

Karin van Wezel

Senior trainer/coach

Naast trainer ben ik ook loopbaancoach. De laatste stap in een loopbaan is die naar je pensioen. Met veel plezier en enthousiasme ga ik met de groep op onderzoek naar de mogelijkheden en valkuilen van deze nieuwe levensfase. Wat laat je los, wat neem je mee en wat krijgt nieuwe of meer aandacht? Als deelnemers met extra inzichten en vertrouwen naar de toekomst kijken, ga ik met een glimlach naar huis.

Maria van de Ven

trainer/coach

Ik ben trainer, docent, (loopbaan-)coach en ondernemer. Door mijn open houding en mijn natuurlijke nieuwsgierigheid weet ik een veilig klimaat te scheppen waarin mensen, in verbinding met elkaar, over zichzelf kunnen leren. Inmiddels ben ik de 60 gepasseerd. Voor mij verschijnt er (ook) een nieuwe horizon. Hoe is het om afscheid te nemen van het werkend bestaan? Hoe is het om je identiteit, die vaak verbonden is aan het werk, los te laten? Wat is nu in deze fase voor mij de kern? Dit zijn de vragen die mij fascineren en die ik graag deel met mensen die voor dezelfde keuzes staan.

Wij zijn onderdeel van de LB Groep, een familie van bedrijven