Samen met een vast team van 30 medewerkers werkt Stavoor in duurzame relaties met opdrachtgevers en deelnemers aan een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening. Dat doen wij met trainingen, opleidingen en advies. Medewerkers van Stavoor begeleiden bedrijven en organisaties en hun werknemers met medezeggenschap, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, de voorbereiding op een zinvolle invulling van de levensfase na pensioen en inburgering.
Klanten van Stavoor zijn kleine en grote organisaties in alle branches en sectoren: industrie en zakelijke dienstverlening, zorg en welzijn en diverse geledingen binnen de overheid, zoals gemeenten, provincies, ministeries, Belastingdienst en Politie Nederland.
Voor deze organisaties verzorgen we een divers pallet aan trainingen, opleidingen en advies. Van korte eendaagse trainingen tot langere trajecten van opleiding. Ook zijn we betrokken bij grote projecten in organisaties. Ons team van kundige en ervaren trainers wordt hierbij professioneel ondersteund door de collega’s van het secretariaat die voor al deze werkzaamheden de backoffice verzorgen. Het vaste team wordt aangevuld met een stevig netwerk van partners op uiteenlopende terreinen.
Onze hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening blijkt uit goede evaluaties, de ISO-9001-certificering, het Keurmerk Blik Op Werk, het lidmaatschap van NRTO, SCOOR-certificering en opname in het register van CRKBO.
Stavoor borgt de privacy van zijn klanten zo goed mogelijk en gaat vertrouwelijk om met de informatie die hij ontvangt. Bij de verwerking van persoonsgegevens volgen wij de geldende wet- en regelgeving over privacy. Hoe wij dit doen leest u in onderstaande privacyverklaring.
Privacyverklaring
Klachtenregeling Stavoor
Deze klachtenregeling geldt voor de ondernemingen Stavoor Inburgering BV, Stavoor Medezeggenschap BV en Stavoor PIZ BV, vanaf nu Stavoor.
Een klacht is een uiting van een klant, deelnemer of leverancier van ontevredenheid over diensten, producten of medewerkers van Stavoor. We zien klachten als mogelijkheid om ons werk verder te verbeteren.
Terugkerende onvrede wordt door de directie van Stavoor opgevat als een klacht. Er is sprake van onvrede als het voor de klant, deelnemer of leverancier niet zwaar genoeg is voor een officiële klacht, maar voor de directie van Stavoor wel zwaar genoeg is om er aan te werken om herhaling te voorkomen.
Stap 1
U kunt een klacht indienen bij Stavoor via de mail. Het Klachtenformulier, kunt u via deze site direct invullen en ons e-mailen.
Stap 2
Binnen drie werkdagen neemt de verantwoordelijke contact met u op om de inhoud van de klacht met u te bespreken. Zo mogelijk wordt ook de opvolging en de afhandeling van uw klacht met u besproken.
Stap 3
De leidinggevende die uw klacht in behandeling heeft, stemt deze (indien nodig) af met de persoon of organisatie onder wiens verantwoordelijkheid de ingediende klacht valt.
Stap 4
De leidinggevende neemt contact met u op over eventuele vervolgstappen en doet u een voorstel om uw klacht af te handelen.
Stap 5
Als u en Stavoor geen overeenstemming bereiken over de afhandeling van uw klacht, dan kan Stavoor de klacht en de afhandeling daarvan voorleggen aan een door u en Stavoor beiden geaccepteerde derde partij. Deze zal dan een bindende uitspraak doen.
Algemene uitgangspunten bij klachten
© Stavoor • Stavoor is onderdeel van de Louwsma Bedrijven Groep • SITEMAP