Nieuws

Een nieuw gezicht op ons secretariaat: Syta Luchtenveld

Steeds meer cursisten, bedrijven en organisaties weten de weg te vinden naar Stavoor. Ons secretariaat heeft daarom versterking gekregen. Sinds begin dit jaar werkt Syta Luchtenveld in de backoffice van Stavoor Pensioen In Zicht.

Syta richt zich van A tot Z op het administratieve proces rond Pensioen In Zicht. Van inschrijving tot en met uitnodiging en deelnemersevaluatie. Daarnaast is ze ook een vraagbaak. Syta: “Het is fijn om mensen verder te kunnen helpen met persoonlijke vragen en iets voor hen te kunnen regelen. Ogenschijnlijk is het soms iets kleins, maar voor de deelnemer is het toch belangrijk. Zoals: ‘kan ik mijn hond meenemen’?  Of: ‘ik maak gebruik van openbaar vervoer. Hoe kan ik op een handige manier op de cursuslocatie komen?’ Laatst zei iemand die ik geholpen had tegen me: ‘jij maakt mijn hele dag goed!’ Ik werk hier nog maar kort maar ik heb nu al ontdekt dat dit werk heel goed bij me past. Service bieden en meedenken met de cursist en iets voor hen regelen. Ik probeer zoveel mogelijk passende oplossingen te vinden.”

Spin in het web
Samen met Gea Dijkstra vormt Syta de spin in het web van onze backoffice. “Gea heeft enorm veel ervaring en heeft me goed en snel ingewerkt. Hierdoor kon ik een vliegende start maken. We hebben ook een echte klik samen. Wat me hier opvalt? De lijntjes zijn kort en er is echt persoonlijke aandacht die we kunnen geven aan onze cursisten en opdrachtgevers. Binnenkort ga ik zelf meelopen in een Pensioen In Zicht-cursus. Voor mijn werk is het belangrijk dat ik zelf ervaar hoe de cursus eruitziet en hoe deelnemers deze beleven. Ik zie er echt naar uit.”