Stavoor. Een leerzame ontmoeting

Kwaliteit: keurmerken en certificaten

Stavoor beschikt over alle relevante keurmerken en certificaten. We voldoen aan strenge kwaliteitseisen en toetsen zelf onze kwaliteit met evaluatieformulieren voor deelnemers.

Stavoor is lid van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Daarvoor voldoet Stavoor aan de forse kwaliteitseisen op het gebied van vakbekwaamheid, werkwijze en continuïteit.

Klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo

Voor onze bedrijfsopleidingen zijn wij Cedeo erkend. Deze erkenning is verkregen door de toetsing van Cedeo. Dit instituut toetst de kwaliteit van ons aanbod met een enquête onder onze opdrachtgevers.

U kunt ons rapport van het meest recente klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo (pdf) hier inzien. 

Scoor-erkend instituut voor medezeggenschap

Voor onze activiteiten op het gebied van medezeggenschap waren wij een door het voormalig GBIO (Gemeenschappelijk Begeleidingsinstituut Ondernemingsraden) erkend  opleidingsinstituut. Dit certificaat is sinds 2013 overgenomen door SCOOR (Certificatieschema Opleiden Ondernemingsraden).Het kwaliteitscertificaat is gericht op de kwaliteit, kwantiteit en continuïteit van de organisatie en de trainers. Lees verder.

ISO gecertificeerd

Stavoor (met uitzondering van haar activiteiten op het gebied van Re-integratie en Inburgering, zie hieronder 'Keurmerk Blik-op-Werk') is volgens ISO 9001 gecertificeerd door CIIO.

CIIO

Keurmerk Blik op werk

Voor de activiteiten op het gebied van Re-integratie en Inburgering mag Stavoor het Blik-op-Werk-keurmerk voeren. Het Keurmerk biedt een kwaliteitsgarantie aan werkgevers in zowel private als publieke sector, verzekeraars, gemeenten, UWV, werkenden en niet werkenden.

Blik Op Werk